|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Polský "Barszcz"
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do tlakového hrnce dáme litr vody, jedno uzené koleno, lžíci vegety, 4 str. česneku, 6 ks celého pepře a jednu cibuli. Vaříme do měka zhruba hodinu.
Do ocezeného vývaru vlijeme 0,25l extraktu z červené řepy. V misce si rozmícháme polovinu zak. smetany s 1 lžíci hlad. mouky posléze vmícháme do vývaru. Pak jen stačí polévku dochutit trochou sukru a octu a můžeme podávat. vhodnou přílohou je vajíčko uvařené na tvrdo. Dobrou chuť :)
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Polský "Barszcz", zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/polsky-barszcz">Recept: Polský "Barszcz"</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Polský "Barszcz":
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zeleninové
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|