| EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | FormOffice | Rybář | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Polský "Barszcz"


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:12.2.2015

Ingredience:

1 x uzené koleno
pol. lžíce - vegety
4 str. česneku
6 x pepře celého
1 x cibule
1 x bobkový list
extrakt z červené řepy
mouka
zak. smetana

Popis:

Do tlakového hrnce dáme litr vody, jedno uzené koleno, lžíci vegety, 4 str. česneku, 6 ks celého pepře a jednu cibuli. Vaříme do měka zhruba hodinu.
Do ocezeného vývaru vlijeme 0,25l extraktu z červené řepy. V misce si rozmícháme polovinu zak. smetany s 1 lžíci hlad. mouky posléze vmícháme do vývaru. Pak jen stačí polévku dochutit trochou sukru a octu a můžeme podávat. vhodnou přílohou je vajíčko uvařené na tvrdo. Dobrou chuť :)


Jít na recept Polský "Barszcz" >>