Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Pikantní kapří podkovy
|
|
|
| |
Postup přípravy:Nejprve si připravíme směs na obalování.
Do hlubokého talíře dáme 1 hrnek hladké mouky, 1 polévkovou lžíci grilovacího koření, cca 1 lžičku pálivé papriky (podle vlastních sil) a lžičku soli.
Vykuchaného a očištěného kapra nakrájíme na 1 - 1,5 cm podkovy a osolíme, obalíme v připravené směsi na obalování a co nejdříve vložíme na rozpálený olej nebo sádlo (lépe chutná, ale pozor na žlučníky :-)!), aby se nám směs díky soli moc nepromáčela.
Zatímco se nám podkovy do zlatova propékají, připravíme si z utřeného česneku, soli a oleje řidší česnekovou pastu.
Po posledním otočení na pánvi, potřeme podkovy připravenou česnekovou pastou. Pozor, už se nesmí na pánvi otáčet, česnek by se spálil. Musí se jen do rozpálené podkovy vsáknout.
Podáváme s chlebem a pivem
Dobrou chuť všem přeje Láďa
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pikantní kapří podkovy, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pikantni-kapri-podkovy">Recept: Pikantní kapří podkovy</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pikantní kapří podkovy:
Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|