|
Recept na Pikantní hrnec
|
|
|
| |
Postup přípravy:Šošovicu necháme cez noc napučať vo vode, na druhý deň v osolenej vode uvaríme domäkka a zlejeme. Mrkvu, petržlen, zeler, pór a zemiaky očistíme, umyjeme a nakrájame na kocky. Opražíme na rozohriatom masle, zalejeme vývarom a uvaríme takmer domäkka. Pridáme tekvicu a keď je mäkká, primiešame šošovicu. Podľa potreby dochutíme soľou a korením. Do hotového jedla vmiešame nasekanú petržlenovú vňať. Klobásu nakrájame na väčšie kúsky a opražíme na panvici. Do polievky vložíme tesne pred podávaním. Ako prílohu odporúčam tmavý chlieb.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pikantní hrnec, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pikantni-hrnec">Recept: Pikantní hrnec</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pikantní hrnec:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|