|
Recept na Panská roštěnka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Odbladenú roštenku nakrájame na plátky, ktoré z oboch strán naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme a okoreníme.
Slaninu pokrájame na tenké prúžky, opražíme na rozohriatom tuku, vyberieme a odložíme na teplé miesto.
Vo výpeku z oboch strán opečieme mäsové rezne, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme domäkka. Počas dusenia občas podlievame.
Očistený chren a cviklu najemno postrúhame. Keď je mäso mäkké, uložíme ho na teplú misu, polejeme šťavou z dusenia a na každý plátok dáme prúžok slaniny, trocha postrúhaného chrenu a cvikly.
Podávame s opekanými zemiakmi a kyslou uhorkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Panská roštěnka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/panska-rostenka">Recept: Panská roštěnka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Panská roštěnka:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|