|
Recept na Okoun s bramborovo - tymiánovou kůrkou
|
|
|
| |
Inredience:4 filety z okouna (po 160 g),
sůl,pepř,
4 moučnaté brambory,
1 žloutek,
2 lžičky mouky,
2 lžičky sušeného tymiánu,
8 lžic oleje,
2 šalotky,
2 limety,
125 g másla,
2 lžíce jadérek granátového jablka,
listový špenát
|
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept) | Postup přípravy:1. Rybu omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme, osolíme a opepříme. Brambory nastrouháme na plátky. Žloutek vmícháme do mouky se solí, pepřem a tymiánem a vmícháme do brambor.
2. Rybí filety obložíme polovinou brambor a na oleji opečeme dozlatova. Rybu obložíme zbylými bramborami, obrátíme a rovněž opečeme.
3. Šalotku nadrobno pokrájíme. Limety vymačkáme. Šalotku zesklovatíme, vaříme na másle, přelijeme limetovou
šťávou a opepříme. Porce okouna rozdělíme na talíře se šalotkovou omáčkou, jadérky granátových jablek, plátky limety a listovým špenátem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Okoun s bramborovo - tymiánovou kůrkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/okoun-s-bramborovo-tymianovou-kurkou">Recept: Okoun s bramborovo - tymiánovou kůrkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Okoun s bramborovo - tymiánovou kůrkou:
|