|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Masový štrůdl
|
|
|
| |
Postup přípravy:Těsto se rozválí a nakrájí na čtverce či obdélníčky. Ty se pak plní masovou směsí - sekanou. Utvoří se miniaturní strůdličky, které se potřoou rozšlehaným vejcem a posypou kmínem, semínky či hrubší solí. Je možné ale naplnit a utvořit celé velké šišky, tak jako klasický štrůdl, a pak vše nakrájet na kousky. Dá se jist teplé i studené, lze ohřívat později i v mikrovlnce. No a fantazii se meze nekladou, každý si do náplně může přidat cokoliv, co má rád.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Masový štrůdl, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/masovy-strudl">Recept: Masový štrůdl</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Masový štrůdl:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|