| DWN.cz | Rybář | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Email šablony | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Omalovánky |
|
| ||||||||
Masový štrůdl | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Maso a koření na sekanou | ||||||||
Popis: Těsto se rozválí a nakrájí na čtverce či obdélníčky. Ty se pak plní masovou směsí - sekanou. Utvoří se miniaturní strůdličky, které se potřoou rozšlehaným vejcem a posypou kmínem, semínky či hrubší solí. Je možné ale naplnit a utvořit celé velké šišky, tak jako klasický štrůdl, a pak vše nakrájet na kousky. Dá se jist teplé i studené, lze ohřívat později i v mikrovlnce. No a fantazii se meze nekladou, každý si do náplně může přidat cokoliv, co má rád. |