|
Recept na Květák přelitý smetanovou omáčkou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Karfiol uvaríme v slanej vode domäkka. Z masla a múky pripravíme zápražku, ktorú zalejeme vodou z karfiolu, osolíme, okoreníme, pridáme nové korenie, bobkový
list a povaríme. Potom z omáčky vyberieme korenie, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Keď omáčka začne vrieť, postupne pridávame
vajcia. Všetko mierne povaríme. Karfiol podávame s omáčkou, ktorú po povrchu ozdobíme nadrobno posekanou kôprovou vňaťou.
Ako príloha sú vhodné zemiaky alebo knedľa
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Květák přelitý smetanovou omáčkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kvetak-prelity-smetanovou-omackou">Recept: Květák přelitý smetanovou omáčkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Květák přelitý smetanovou omáčkou:
|