|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Kuře po česku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Očištěné kuře rozdělíme na 4 porce,osolíme a opepříme. Na kastrůlku rozehřejeme máslo,na něm osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu a cibuli dozlatova,přidáme připravené porce kuřete,v základu je upečeme po obou stranách,mírně podlijeme vodou a v troubě upečeme doměkka. Měkké porce vyjmeme,šťávu vydusíme na tuk,zaprášíme moukou,po zasmahnutí zalijeme vodou a povaříme na šťávu. Do šťávy přidáme očištěné,na plátky krájené žampióny a na oleji opečená na kousky nakrájená drůbeží játra. Šťávu po dokončení ještě dosolíme. Při podávání přeléváme porce šťávou se žampióny a játry. Vhodná příloha je dušená rýže.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuře po česku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kure-po-cesku">Recept: Kuře po česku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuře po česku:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kuře
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|