| FormOffice | Formuláře na PC | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Kuře po česku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
Popis: Očištěné kuře rozdělíme na 4 porce,osolíme a opepříme. Na kastrůlku rozehřejeme máslo,na něm osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu a cibuli dozlatova,přidáme připravené porce kuřete,v základu je upečeme po obou stranách,mírně podlijeme vodou a v troubě upečeme doměkka. Měkké porce vyjmeme,šťávu vydusíme na tuk,zaprášíme moukou,po zasmahnutí zalijeme vodou a povaříme na šťávu. Do šťávy přidáme očištěné,na plátky krájené žampióny a na oleji opečená na kousky nakrájená drůbeží játra. Šťávu po dokončení ještě dosolíme. Při podávání přeléváme porce šťávou se žampióny a játry. Vhodná příloha je dušená rýže. |