| DWN.cz | Pletení | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Kuře dušené s jablky a zeleninou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2863x / 2x
Přidáno/změněno: 4.8.2009
Kategorie: - Maso - Drůbež
- Maso - Drůbež - Kuře
- Zelenina
- Ovoce - Jablka

Inredience:

1 kuře
sůl
60 g rostlinného tuku
100 g celeru
2 jablka
pepř
hřebíček
nové koření
1 lžíce hladké mouky
1/4 l sladké smetany



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kuře rozdělíme na 4 porce a osolíme po obou stranách. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájený celer, oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka bez jádřinců., koření a vše krátce osmažíme. Na tento základ vložíme porce kuřete, podlijem je a dusíme. Při dušení porce obrátíme. Upravujeme na mírném ohni, jablka i celer se snadno a rychle připalují. Měkké kuře vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou s rozšlehanou moukou a dobře provaříme. Maso pak vložíme do omáčky ještě prohřát. Podáváme s knedlíkem, rýží a i těstovinami.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuře dušené s jablky a zeleninou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Drůbež
Balíček na gril 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Kuře v zelí 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.047s norob)