| Rybář | Email šablony | Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Hromadné emaily | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Kuře dušené s jablky a zeleninou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kuře | ||||||||
Popis: Kuře rozdělíme na 4 porce a osolíme po obou stranách. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájený celer, oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka bez jádřinců., koření a vše krátce osmažíme. Na tento základ vložíme porce kuřete, podlijem je a dusíme. Při dušení porce obrátíme. Upravujeme na mírném ohni, jablka i celer se snadno a rychle připalují. Měkké kuře vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou s rozšlehanou moukou a dobře provaříme. Maso pak vložíme do omáčky ještě prohřát. Podáváme s knedlíkem, rýží a i těstovinami. |