FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Králík po Beskydsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Králíka naporcujeme, načesnekujeme a necháme odležet (přes noc).
Osmažíme cibuli s uzeným nakrájeným na kostičky, přidáme králíka, osolíme, opepříme, osmahneme. Pak podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Maso pak vyjmeme, ve vydušeném tuku opražíme mouku, zalejeme vodou a rozmícháme na něco mezi hustou šťávou a omáčkou. Vrátíme maso do kastrolu, povaříme (prohřejeme) v omáčce. Podáváme s knedlíkem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík po Beskydsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-po-beskydsku">Recept: Králík po Beskydsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík po Beskydsku:
|