|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Kapr po burgunsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Porce očištěného kapra pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Ve větším kastrolu lehce svaříme půl litru červeného vína s bobkovým listem, špetkou cukru a drobně pokrájenou střední cibulí, odstavíme z ohně a naskládáme do něho porce ryby. Na velmi mírném ohni pak rybu dusíme asi 20 minut (dle potřeby a velikosti ryby). Poté rybu opatrně vyjmeme a naskládáme na předehřátý talíř. Přelijeme scezenou šťávou a posypeme nasekanými olivami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kapr po burgunsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kapr-po-burgunsku">Recept: Kapr po burgunsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kapr po burgunsku:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kapr
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|