|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Kalamáry s česnekovou zálivkou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Nejprve očistíme kalamáry důkladným vypráním ve vlažné vodě a prstem vyjmeme z tělíčka průhlednou kost, čímž oddělíme hlavu s chapadélky od tělíčka. Takto připravené kalamáry (tělíčka i hlavičky) dáme na pánev s rozpáleným olejem a opečeme po obou stranách (asi 10 minut). Hotové kalamáry osolíme. Důležitou součástí při podávání kalamárů je zálivka, kterou připravíte následujícím postupem. Na jemno nakrájejte petrželku, rozetřete česnek a vše dobře promíchejte s olivovým olejem. Opečené a osolené kalamáry přelijte zálivkou a ozdobte citrónem. Jako přílohu doporučujeme vařené brambory smíchané se smaženou cibulkou nebo hranolky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kalamáry s česnekovou zálivkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kalamary-s-cesnekovou-zalivkou">Recept: Kalamáry s česnekovou zálivkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kalamáry s česnekovou zálivkou:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Mořští živočichové
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|