|
Recept na Jehněčí nudličky pana Jiříka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso odblaníme,nakrájíme na drobné nudličky osolíme,přidáme rozmarýn,zeleninu nakrájíme dle vlastní fantazie,ale nekrájel bych to na malinké kousky.Na pánvi necháme rozehřát olej maso vkládáme do poměrně hodně rozpáleného oleje a restujeme poměrně krátce-maso není tak háklivé jako h.roštěná,ale trochu bych to k tomu připodobnil to znamená,že jak to přeženete s časem může se stát,že maso bude tužší.Jakmile je maso hotové tak scedíme tuk přidáme nakrájenou zeleninu a krátce orestujeme,zaprášíme hladkou moukou,krátce restujeme a zalijeme b.vínem a krátce provaříme a dochutíme-jedna rada na závěr může se stát,že směs bude kyselá po užitém víně tak použijte trochu cukru-umíto celkem pěkně srazit.Doporučuji podávat s restovanými bramborami-dobrou chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí nudličky pana Jiříka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-nudlicky-pana-jirika">Recept: Jehněčí nudličky pana Jiříka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí nudličky pana Jiříka:
|