| Snadné hubnutí | Recepty doma | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí nudličky pana Jiříka


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:21.3.2017

Ingredience:

jehněčí kýta 200g
rozmarýn
kys.okurek 50g
pór 40g
paprika čerstvá barevná 50g
olej 1dcl
bílé víno 5cl
sůl
hladká mouka 30g

Popis:

Maso odblaníme,nakrájíme na drobné nudličky osolíme,přidáme rozmarýn,zeleninu nakrájíme dle vlastní fantazie,ale nekrájel bych to na malinké kousky.Na pánvi necháme rozehřát olej maso vkládáme do poměrně hodně rozpáleného oleje a restujeme poměrně krátce-maso není tak háklivé jako h.roštěná,ale trochu bych to k tomu připodobnil to znamená,že jak to přeženete s časem může se stát,že maso bude tužší.Jakmile je maso hotové tak scedíme tuk přidáme nakrájenou zeleninu a krátce orestujeme,zaprášíme hladkou moukou,krátce restujeme a zalijeme b.vínem a krátce provaříme a dochutíme-jedna rada na závěr může se stát,že směs bude kyselá po užitém víně tak použijte trochu cukru-umíto celkem pěkně srazit.Doporučuji podávat s restovanými bramborami-dobrou chuť


Jít na recept Jehněčí nudličky pana Jiříka >>