| Snadné hubnutí | Recepty doma | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony |
|
| ||||||||
Jehněčí nudličky pana Jiříka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: jehněčí kýta 200g | ||||||||
Popis: Maso odblaníme,nakrájíme na drobné nudličky osolíme,přidáme rozmarýn,zeleninu nakrájíme dle vlastní fantazie,ale nekrájel bych to na malinké kousky.Na pánvi necháme rozehřát olej maso vkládáme do poměrně hodně rozpáleného oleje a restujeme poměrně krátce-maso není tak háklivé jako h.roštěná,ale trochu bych to k tomu připodobnil to znamená,že jak to přeženete s časem může se stát,že maso bude tužší.Jakmile je maso hotové tak scedíme tuk přidáme nakrájenou zeleninu a krátce orestujeme,zaprášíme hladkou moukou,krátce restujeme a zalijeme b.vínem a krátce provaříme a dochutíme-jedna rada na závěr může se stát,že směs bude kyselá po užitém víně tak použijte trochu cukru-umíto celkem pěkně srazit.Doporučuji podávat s restovanými bramborami-dobrou chuť |