250 ml vody
250 ml suchého bílého vína
1 sáček Gulášové omáčky(maggi,vitana,atd..)
400 g hovězího masa na guláš
400 g vepřového masa na guláš
300 g mrkve
8 jarních cibulek
2 lžíce zakysané smetany
2 lžíce sekané zelené petrželky.
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Gulášovou omáčku připravíme podle návodu.
Přidáme hovězí maso na guláš, víno, povaříme a necháme dusit 20 minut. Pak přidáme vepřové maso na guláš a dusíme dalších 20 minut. Během dušení několikrát zamícháme.
Mrkev a jarní cibulky očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, přidáme k masu a necháme dusit dalších 20 minut.
Vmícháme zakysanou smetanu a posypeme zelenou petrželkou.