|
Recept na Hřebenatky zapékané se žampiony
|
|
|
| |
Postup přípravy:Hřebenatky rozkrojíme napůl a přibližně 15minut je povaříme v mléce, které před vařením ochutíme solí a pepřem. Mléko scedíme, ale nevyléváme, ještě se bude hodit. Na pánvi rozpustíme jednu lžíci másla a pořádně v něm rozmícháme mouku. Za stálého míchání přidáváme mléko a mícháme tak dlouho, dokud nezískáme hladkou omáčku.
Do omáčky přidáme nakrájené žampiony, hřebenatky a sherry. Celou směs přemístíme do pekáče, navrch rozmístíme namačkané brambory, podrobíme zbývajícím máslíkem a půl hodinky zapékáme v troubě při teplotě 175°C, ale ani o stupínek méně či více.
Nakonec ozdobíme petrželkou a hostina může začít.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hřebenatky zapékané se žampiony, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hrebenatky-zapekane-se-zampiony">Recept: Hřebenatky zapékané se žampiony</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hřebenatky zapékané se žampiony:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|