| Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Hřebenatky zapékané se žampiony | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: - 8 hřebenatek | ||||||||
Popis: Hřebenatky rozkrojíme napůl a přibližně 15minut je povaříme v mléce, které před vařením ochutíme solí a pepřem. Mléko scedíme, ale nevyléváme, ještě se bude hodit. Na pánvi rozpustíme jednu lžíci másla a pořádně v něm rozmícháme mouku. Za stálého míchání přidáváme mléko a mícháme tak dlouho, dokud nezískáme hladkou omáčku. |