| FormOffice | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Rybář | Počítej Kalorie | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma |
|
| ||||||||
Hřebenatky zapékané se žampiony | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: - 8 hřebenatek | ||||||||
Popis: Hřebenatky rozkrojíme napůl a přibližně 15minut je povaříme v mléce, které před vařením ochutíme solí a pepřem. Mléko scedíme, ale nevyléváme, ještě se bude hodit. Na pánvi rozpustíme jednu lžíci másla a pořádně v něm rozmícháme mouku. Za stálého míchání přidáváme mléko a mícháme tak dlouho, dokud nezískáme hladkou omáčku. |