|
Recept na Hovězí vývar s cibulkou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso umyjeme ,kořeninovou zeleninu očistíme a opláchneme , cibulku oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky ,rovněž česnek očistíme a petrželku opláchneme a na jemno nakrájíme.
Hrnec s vodou dáme vařit,do vody vložíme maso,morkovou kost,koření,česnek a jemně nakrájenou cibulku.
Až se to vše začne vařit ,pak zmírníme teplotu tak aby var nebyl prudký ale něco nad hranici 100 stupňů a necháme vařit 1 a 1/2 hodiny.Hrnec nesmí být přikryt pokličkou celý ,to aby vývar byl krásně průhledný a ne kalný.Po uplinutí doby přidáme kořeninovou zeleninu a necháme za stálé mírné teploty vařit cca 20 min. Poté přidáme nakrájenou pažitku a po míénm varu odstavíme.
A máme čistou hovězí cibulačku kterou podáváme s nudlema .
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hovězí vývar s cibulkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hovezi-vyvar-s-cibulkou">Recept: Hovězí vývar s cibulkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí vývar s cibulkou:
|