| Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení | Domácí účto | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí vývar s cibulkou


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:25.2.2016

Ingredience:

1/2 kg hovězího masa
1 ks. morková kost hovězí
3-4l.vody
2ks.cibule
1/4kg mrkve
1/25kg petržel
1/15kg celer
4 strožky česneku
zelená nať petržele a k tomu sůl
pepř a nové koření.

Popis:

Maso umyjeme ,kořeninovou zeleninu očistíme a opláchneme , cibulku oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky ,rovněž česnek očistíme a petrželku opláchneme a na jemno nakrájíme.
Hrnec s vodou dáme vařit,do vody vložíme maso,morkovou kost,koření,česnek a jemně nakrájenou cibulku.
Až se to vše začne vařit ,pak zmírníme teplotu tak aby var nebyl prudký ale něco nad hranici 100 stupňů a necháme vařit 1 a 1/2 hodiny.Hrnec nesmí být přikryt pokličkou celý ,to aby vývar byl krásně průhledný a ne kalný.Po uplinutí doby přidáme kořeninovou zeleninu a necháme za stálé mírné teploty vařit cca 20 min. Poté přidáme nakrájenou pažitku a po míénm varu odstavíme.
A máme čistou hovězí cibulačku kterou podáváme s nudlema .


Jít na recept Hovězí vývar s cibulkou >>