|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Hovězí pečeně na červeném víně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Omyté maso osušíme. Posypeme solí, pepřem, bazalkou a tymiánem.
Máslo rozehřejeme v hrnci a maso na něm důkladně ze všech stran opečeme. Přidáme papriku, bobkový list, červené víno a 1/8 l vody. Vše necháme dusit pod pokličkou asi 1 3/4 hodiny.
Mezitím si opláchneme papriky a nakrájíme je na proužky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Vše přidáme do hrnce asi 20 minut před koncem vaření. A na posledních 10 minut přilijeme rajčata i se šťávou.
Hotové maso vyjmeme a uložíme na teplé místo. Smícháme rajský protlak, smetanu a solamyl do hladka. Přidáme ke směsi do hrnce a necháme přejít varem. Okořeníme solí a pepřem.
Maso servírujeme i s omáčkou na jednom talíři. Podle libosti ozdobíme bazalkou. Jako příloha se hodí brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hovězí pečeně na červeném víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hovezi-pecene-na-cervenem-vine">Recept: Hovězí pečeně na červeném víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí pečeně na červeném víně:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zadní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|