| Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Domácí účto | Rybář | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Pletení | Email šablony | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Zadní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Hovězí pečeně na červeném víně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1270x / 2x
Přidáno/změněno: 13.5.2014
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Zelenina - Plodová

Inredience:

1 kg hovězího masa
sůl
pepř
1/4 lžičky sušené bazalky
1/4 lžičky sušeného tymiánu
30 g přepuštěného másla
2 lžičky červené papriky
1 bobkový list
1/2 l červeného vína
1 zelená paprika
1 žlutá paprika
1 červená paprika
6 malých cibulí
2 stroužky česneku
1 konzerva rajčat
1 kelímek kyselé šlehačky
1 lžíce rajského protlaku
2 lžíce solamylu
bazalka na ozdobu



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Omyté maso osušíme. Posypeme solí, pepřem, bazalkou a tymiánem.
Máslo rozehřejeme v hrnci a maso na něm důkladně ze všech stran opečeme. Přidáme papriku, bobkový list, červené víno a 1/8 l vody. Vše necháme dusit pod pokličkou asi 1 3/4 hodiny.
Mezitím si opláchneme papriky a nakrájíme je na proužky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Vše přidáme do hrnce asi 20 minut před koncem vaření. A na posledních 10 minut přilijeme rajčata i se šťávou.
Hotové maso vyjmeme a uložíme na teplé místo. Smícháme rajský protlak, smetanu a solamyl do hladka. Přidáme ke směsi do hrnce a necháme přejít varem. Okořeníme solí a pepřem.
Maso servírujeme i s omáčkou na jednom talíři. Podle libosti ozdobíme bazalkou. Jako příloha se hodí brambory.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí pečeně na červeném víně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zadní
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.
Hněv hraběte Šporcha 25.07.
Roštěnky pod sněhem 08.07.
Hovězí steak v pivní marinádě s pepřem 28.12.
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Míchaný salát s rostbifem 28.12.
BEEF Stroganov - Origal přeložený z ruštiny 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0653s norob)