| Formuláře ZDARMA | FormOffice | Hromadné emaily | Rybář | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Frankfurtská polévka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1821x / 3x
Přidáno/změněno: 13.12.2009
Kategorie: - Polévky

Inredience:

párky nebo kabanos 250g
sádlo škvařené 100g
cibule 100g
mouka hladká 100g
brambory 300g
masox, nebo vývar
česnek 1 stroužek (dle chuti)
petrželová nať
pepř
dle chuti slanina bez kůže
sladká paprika



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na sádle osmahneme do růžova nakrájenou cibuli, odstavíme z přímého ohně a vmícháme sladkou papriku a hladkou mouku. Vzniklou načervenalou zásmažku zalijeme vodou ( asi 2,5 l)s přidáním kostky masoxu (popřípadě vývarem )a vaříme minimálně 1/2 hodiny.Přidáme na kostičky nakrájené brambory a opět vaříme minimálně 1/2 hodiny.Přdáme párek ( klobásu nebo kabanos) nakrájený na plátky a vaříme opět asi 20 minut. Dokořeníme pepřem, česnekem utřženým se solí a na jemno nasekanou petrželí. Polévka je jemná a všichni gurmáni ji ocení v každou denní dobu.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Frankfurtská polévka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Polévky
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévky 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Česnečka z vody z vařených brambor 24.10.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Polévka pro batole 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0869s norob)