| Email šablony | FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | Rybář | Snadné hubnutí | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Frankfurtská polévka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: párky nebo kabanos 250g | ||||||||
Popis: Na sádle osmahneme do růžova nakrájenou cibuli, odstavíme z přímého ohně a vmícháme sladkou papriku a hladkou mouku. Vzniklou načervenalou zásmažku zalijeme vodou ( asi 2,5 l)s přidáním kostky masoxu (popřípadě vývarem )a vaříme minimálně 1/2 hodiny.Přidáme na kostičky nakrájené brambory a opět vaříme minimálně 1/2 hodiny.Přdáme párek ( klobásu nebo kabanos) nakrájený na plátky a vaříme opět asi 20 minut. Dokořeníme pepřem, česnekem utřženým se solí a na jemno nasekanou petrželí. Polévka je jemná a všichni gurmáni ji ocení v každou denní dobu. |