1 plechovka konzervovaných fazolí
100g karotky
1 celer
1 jablko
hlávkový salát
3 lžíce olivového oleje
0,5lžičky pln.hořčice
citrónová štáva podle chuti
2 stroužky česneku
sůl a cukr na dochucení
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Fazolky scedíme.Očistíme mrkev i celer a uvaříme do měkka.Nakrájíme je na kostičky.Omyjeme jablko a neoloupané je také nakrájime na kostičky.Opereme salát ,osušíme a natrháme na kousky.Připravené suroviny dáme do mísy a s fazolemi promíchame.Olivový olej smíchame s hořčicí , citrónovou štávou a utřeným česnekem Vzniklým dresinkem přelijeme salát a promíchame.dochutíme solí a cukrem.Salát podáváme s celozrnným pečivem.