|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Dijonské kuře
|
|
|
| |
Postup přípravy:Zalijte kuře vodou a v přikrytém hrnci přivedte k pomalému varu.Vařte asi 6min.do měkka.Jeden šálek vývaru odlijte pro další použití.Nyní rozehřejte na pánvi máslo na malém ohni,přidejte trochu mouky a vařte,až směs zhnědne.Přidejte šálek vývaru a směs za stálého míchání vařte další 4minuty,až získá konzistenci omáčky.Přidejte hořčici a míchejte,až omáčka zhoustne.Omáčku přelijte porce vařených prsou a podávejte.
1porce obsahuje:cca290kcal,50g bílkovin,2gsacharidů,8g tuku
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Dijonské kuře, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/dijonske-kure">Recept: Dijonské kuře</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dijonské kuře:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kuře
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|