| Rybář | Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Zbrojní průkaz | Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Dijonské kuře | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 0.75kg kuřecích prsou bez kůže | ||||||||
Popis: Zalijte kuře vodou a v přikrytém hrnci přivedte k pomalému varu.Vařte asi 6min.do měkka.Jeden šálek vývaru odlijte pro další použití.Nyní rozehřejte na pánvi máslo na malém ohni,přidejte trochu mouky a vařte,až směs zhnědne.Přidejte šálek vývaru a směs za stálého míchání vařte další 4minuty,až získá konzistenci omáčky.Přidejte hořčici a míchejte,až omáčka zhoustne.Omáčku přelijte porce vařených prsou a podávejte. |