1-2 porce
Těsto:
10 g čerstvého droždí
75 ml vody
115 g mouky
1 lžíce oleje
sůl
Náplň:
150 g okapaných rajčat
100-125 g mozzarelly
sůl
oregano
trochu oleje
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
1. Smícháme droždí s teplou vodou (37°). Mouku nasypeme do misky, přidáme rozmíchané droždí, olej a sůl. Dobře promícháme a zpracujeme do hladkého a vláčného těsta, které poté zakryjeme a necháme na teplém místě asi 2 hodiny kynout.
2. Talíř CRISP lehce potřeme olejem
3. Těsto rozetřeme rukou na dno talíře CRISP tak, aby pokrylo celé dno a pak ho propícháme vidličkou.
4. Okapaná rajčata nakrájíme a rovnoměrně rozložíme na těsto. Přidáme mozzarellu nakrájenou na kousky, oregano, sůl a pokapeme olejem.
5. Pečeme 10-12 minut funkcí CRISP v mikrovlnné troubě.