|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Brněnský biftek na sardeli
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bifteky jemně naklepeme klouby prstů, potřeme sardelovou pastou a opepříme. Čtyři cibule nakrájíme na kolečka. Do porcelánové mísy vložíme dva bifteky, poklademe nakrájenou cibulí, na cibuli dáme další bifteky a takto postupně vše navršíme. Maso necháme v chladnu odležet do druhého dne.
Druhý den odstraníme z odleželých bifteků cibuli. Nakrájíme zbylé dvě cibule, zpěníme na oleji s máslem a bifteky se sardelkami na tom po obou stranách opečeme. Bifteky posypeme strouhaným křenem, ozdobíme proužky barevné papriky a podáváme s opékanými bramborami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Brněnský biftek na sardeli, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/brnensky-biftek-na-sardeli">Recept: Brněnský biftek na sardeli</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Brněnský biftek na sardeli:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zadní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|