| Počítej Kalorie | Rybář | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brněnský biftek na sardeli


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:26.10.2021

Ingredience:

8 bifteků
6 cibulí
sůl,černý drcený pepř
sardelová pasta
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce másla
2 lžíce strouhaného křenu
barevné papriky

Popis:

Bifteky jemně naklepeme klouby prstů, potřeme sardelovou pastou a opepříme. Čtyři cibule nakrájíme na kolečka. Do porcelánové mísy vložíme dva bifteky, poklademe nakrájenou cibulí, na cibuli dáme další bifteky a takto postupně vše navršíme. Maso necháme v chladnu odležet do druhého dne.
Druhý den odstraníme z odleželých bifteků cibuli. Nakrájíme zbylé dvě cibule, zpěníme na oleji s máslem a bifteky se sardelkami na tom po obou stranách opečeme. Bifteky posypeme strouhaným křenem, ozdobíme proužky barevné papriky a podáváme s opékanými bramborami.


Jít na recept Brněnský biftek na sardeli >>