| Rybář | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Guláše Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Bramborový guláš s čerstvou paprikou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1714x / 2x
Přidáno/změněno: 26.5.2013
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Plodová - Paprika

Inredience:

brambory
čerstvá bílá paprika (možno i se semínky)
uzenina
cibule
česnek
mletá červená paprika
sůl
pepř
voda
mouka
olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na oleji, nebo sádle osmahneme cibuli s uzeninou do zlatova, vše na kostičky nakrájené. Přidáme česnek, zasypeme mletou paprikou a lehce promíchneme. Poté zalijeme vodou, přidáme na proužky nakrájenou čerstvou bílou papriku (guláš je pikantní, necháme-li na parice i semínka) a necháme dusit přibližně 5 minut.
Mezitím uvaříme na kostičky nakrájené brambory, slejeme a přidáme do guláše. Zahustíme moukou a dochutíme. Vaříme ještě asi 15 minut.
Podáváme s chlebem či pečivem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborový guláš s čerstvou paprikou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Guláše
Guláš SAMURAJ 18.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Mexický guláš s bramborákem 13.12.
Krůtí guláš s klobásou 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Pikantní uzeninový guláš 18.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Guláš Radegast 07.12.
Segedínský guláš pro začátečníky 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0918s norob)