|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Bigoš
|
|
|
| |
Postup přípravy:Zelí propláchněte a nakrájejte na kousíčky. Přidejte kmín a cukr. Zalijte vodou a nechte vařit asi 20 minut společně s nakrájenými houbami. Jestliže jste použili houby sušené, musíte je nejprve máčet několik hodin v mléce. Mezitím nakrájejte na kostičky slaninu a na pánvi ji zprudka opečte. Pak přidejte jemně nakrájenou cibuli a maso (nejvhodnější je hovězí zadní a vepřový bůček) nakrájené na malé kousky. Jakmile cibule zezlátne a maso se ze všech zatáhne, zalijete je hovězím vývarem. Vařte asi 15 min. potom přidejte klobásku (nakrájenou na plátky) a červené víno. Po deseti minutách vsypte obsah pánve do hrnce se zelím. Zamíchejte a duste pod pokličkou asi půl hodiny. Osolte a opepřete, bez pokličky nechte vydusit tak, aby tekutiny bylo co nejméně. Nakonec vmíchejte vařené brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bigoš, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bigos">Recept: Bigoš</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bigoš:
Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|