|
Recept na Andaluský biftek
|
|
|
| |
Postup přípravy:Naklepejte bifteky,osolte je,posypte drceným pepřem,potřete olejem,okraje zabalte do plátků slaniny a nechte je rozležet.Oloupejte lilek,nakrajejte ho na hranolky,posypte solí a nechte vypotit,pak jej osušte.Nakrájejte pórek.Smíchejte 6 lžic uvařené rýže se solí,pepřem,citrónovou šťávou a nasekanou petrželkou.Z 8rajčat seřízněte vršky,dužinu vydlabejte,naplňte rýží a zapečte je v troubě.V pánvi na 2 lžících oleje orestujte pórek s lilkem,přidejte 80g na proužky nakrájené šunky a nechte na teplém místě.Bifteky upečte zprudka z obou stran,pak je volněji dopečte,vyndejte,do výpeku přidejte lžíci másla,4lžíce kečupu,špetku pepře a krátce prohřejte.Na talíře rozdělte rajčata,orestovaný lilek a bifteky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Andaluský biftek, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/andalusky-biftek">Recept: Andaluský biftek</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Andaluský biftek:
|