| Rybář | EET Účtenky | Pletení | Email šablony | FormOffice | Omalovánky | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Andaluský biftek


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:17.9.2014

Ingredience:

4.bifteky
drcený pepř
olej
plátky slaniny
1.lilek
sůl
1.pórek
uvařená rýže
citrónová šťáva
petrželka
8.rajčat
80.g.šunky
máslo
kečup

Popis:

Naklepejte bifteky,osolte je,posypte drceným pepřem,potřete olejem,okraje zabalte do plátků slaniny a nechte je rozležet.Oloupejte lilek,nakrajejte ho na hranolky,posypte solí a nechte vypotit,pak jej osušte.Nakrájejte pórek.Smíchejte 6 lžic uvařené rýže se solí,pepřem,citrónovou šťávou a nasekanou petrželkou.Z 8rajčat seřízněte vršky,dužinu vydlabejte,naplňte rýží a zapečte je v troubě.V pánvi na 2 lžících oleje orestujte pórek s lilkem,přidejte 80g na proužky nakrájené šunky a nechte na teplém místě.Bifteky upečte zprudka z obou stran,pak je volněji dopečte,vyndejte,do výpeku přidejte lžíci másla,4lžíce kečupu,špetku pepře a krátce prohřejte.Na talíře rozdělte rajčata,orestovaný lilek a bifteky.


Jít na recept Andaluský biftek >>