| Rybář | EET Účtenky | Pletení | Email šablony | FormOffice | Omalovánky | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma |
|
| ||||||||
Andaluský biftek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4.bifteky | ||||||||
Popis: Naklepejte bifteky,osolte je,posypte drceným pepřem,potřete olejem,okraje zabalte do plátků slaniny a nechte je rozležet.Oloupejte lilek,nakrajejte ho na hranolky,posypte solí a nechte vypotit,pak jej osušte.Nakrájejte pórek.Smíchejte 6 lžic uvařené rýže se solí,pepřem,citrónovou šťávou a nasekanou petrželkou.Z 8rajčat seřízněte vršky,dužinu vydlabejte,naplňte rýží a zapečte je v troubě.V pánvi na 2 lžících oleje orestujte pórek s lilkem,přidejte 80g na proužky nakrájené šunky a nechte na teplém místě.Bifteky upečte zprudka z obou stran,pak je volněji dopečte,vyndejte,do výpeku přidejte lžíci másla,4lžíce kečupu,špetku pepře a krátce prohřejte.Na talíře rozdělte rajčata,orestovaný lilek a bifteky. |