|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Amasaké se švestkami - sladký, zdravý a levný mls
|
|
|
| |
Postup přípravy:Pšenici s trochou vody rozmixujeme na kaši. Rýži necháme zchladit na cca 50 °C (sotva na hrnci udržíme ruku). Vmícháme pšeničnou kaši, kokos, sušené švestky a necháme 4-6 hodin pod peřinou zfermentovat. Rýže zesládne a zřídne na kaši. Ke konci kontrolujeme zda nekysne (délk fermentace záleží na teplotě). Pokud ihned nepodáváme, amasaké převaříme, tím zastavíme farmentaci.
Amasaké je tradiční japonský pokrm, velice lahodný, lehce stravitelný. Lze jej uchovávat v lednici nebo zmrazit (připravuji obvykle dvojitou dávku).
Tipy: amasaké posypeme mákem s třtinovým cukrem.
1 l amasaké svaříme s 4 lžícemi kokosové moučky a 1 čokoládovým pudinkem.
Amasaké rozmixujeme a dochutíme oříšky, semínky apod.
Amasaké použijeme jako výchozí surovinu místo rýže a cukru do nákypů, přidáme do jahelníků apod.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Amasaké se švestkami - sladký, zdravý a levný mls, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/amasake-se-svestkami-sladky-zdravy-a-levny-mls">Recept: Amasaké se švestkami - sladký, zdravý a levný mls</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Amasaké se švestkami - sladký, zdravý a levný mls:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Obiloviny
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|