| DWN.cz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Pletení | Email šablony | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Losos Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Provensalský losos s bramborovou kaší

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1089x / 4x
Přidáno/změněno: 2.11.2014
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Losos
- Zelenina
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

500 g lososa (1 stredni filet)
sul
provensalske koreni
olivovy olej
pripadne mrazena zelenina s kukurici

Bramborova kase:
3 vetsi brambory
smetana
podle chuti lzicka horcice



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory oloupeme, nakrajime na mensi kousky a v osolene vode uvarime. 1.5 cm kostky jsou uvarene uz za 15 minut.
Zatimco se vari brambory, pripravime lososa. Filet osolime, hojne posypeme provensalskym korenim a opeceme na panvi na olivovem oleji (podle tloustky zhruba 7-10 minut na kazde strane). Podle chuti muzeme po prvnim otoceni lososa pridat na panev mrazenou zeleninu s kukurici jako druhou prilohu.
Bramborová kaše: Uvarene brambory rozstouchame se smetanou (mozno nahradit mlekem a maslem) na kasi. Podle chuti primichame do kase lzicku horcice.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Provensalský losos s bramborovou kaší:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Losos
Steaky z lososa 14.08.
Špagety s uzeným lososem a koprem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Těstoviny s lososem a zeleninou 23.06.
Nakládaný losos 31.10.
Losos na másle s jablečnokřenovou omáčkou 11.10.
Losos se smetanovou omáčkou 13.09.
Lahůdkový losos 05.09.
Pečený losos od Lady 27.08.
Losos v bagetě s kaviárem 06.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.089s norob)