Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|
Recept na Králík na satorejce
|
|
|
| |
Postup přípravy:Porce mladého králíka (stehna a hřbet) opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme, vložíme do pekáče, úplně pokryjeme plátky anglické slaniny a posypeme jemně rozemnutou satorejkou. (nešetřete na slanině a satorejce), podlijeme vodou, ve které jsme rozvařili jednu kostku hovězího vývaru, přidáme trochu škvařeného vepřového sádlíčka, vložíme do rozehřáté trouby a upečeme za občasného přelévání masa vypečenou šťávou doměka. Po upečení maso vyjmeme, vypečenou šťávu přelijeme do kastrolu, zahustíme kysanou smetanou, ve které jsme důkladně rozmíchali hladkou mouku a za stálého míchání omáčku důkladně provaříme. Na závěr omáčku rozmixujeme, nebo procedíme, v případě potřeby doplníme přiměřeným množstvím satorejky.
Výsledná omáčka je smetanově krémová s výrazně nakyslou chutí danou použitým kořením.
Vhodné přílohy: Bramborové škubánky, bramborový,
houskový, nebo kynutý knedlík.
Jedná se o úpravu vhodnou ke svátečním příležitostem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík na satorejce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-na-satorejce">Recept: Králík na satorejce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík na satorejce:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|