![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Jihočeský bramborák (cmunda)
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Uvařit brambory ve slupce, nastrouhat, přidat rozšlehané vejce, na drobno nakrájené maso (lze použít i Gothaj), česnek, sůl, koření, mouku s krupicí a rozdrobené droždí. přilijeme mléko, promícháme a vypracujeme hustší těsto, necháme 1 hod. vykynout. Vykynuté těsto rozetřeme na vymaštěný a krupicí vysypaný plech. Pečeme do červena na střední teplotu přibližně 45 min. behem pečení potíráme rozpuštěným sádlem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jihočeský bramborák (cmunda), zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jihocesky-bramborak-cmunda">Recept: Jihočeský bramborák (cmunda)</a>
|
| |
| | |
Uživatelská diskuse k receptu Jihočeský bramborák (cmunda):
|
(1 příspěvků) 1 |
![hodnocení](img/h4.jpg)
hodnoceni
vyborny
Napsal: jana dne 6.5.2011 20:49:22
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jihočeský bramborák (cmunda):
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Placky (bramboráky atd)
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|