| Zbrojní průkaz | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře na PC | FormOffice | Počítej Kalorie | Omalovánky | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Rybář | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Hovězí maso s okurkou a zeleninou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2676x / 3x
Přidáno/změněno: 23.8.2010
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

600 g hovězí zadní
2 menší cibule
2 stroužky česneku
200 g mražené zeleninové směsi s kukuřici
250 g sladkokyselé okurky
1 obyčejný párek
sůl,pepř,kmín,kari
hovězí bujón
sójová a Worchestrová omáčka
Podravka
mouka hladká



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na sádle s máslem, přisypeme Kari koření. Přidáme maso, mírně osolíme, opepříme, trochu kmínu, dle chuti Worchestrovou a Sojovou omáčku a necháme podusit ve vlastní šťávě. Poté přidáme hovězí bujón a zalijeme vroucí vodou. Dusíme pod pokličkou do poloměkka. Poté přidáme zeleninu a na malé kostičky párek. Po 10 minutách vložíme nakrájenou okurku. Když je maso měkké, rozmícháme mouku s vodou a povaříme. Dochutíme Podravkou dle chuti. Podáváme s rýži. bramborem nebo knedlíkem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí maso s okurkou a zeleninou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (4.7976s norob)