| FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Soljanka


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:24.8.2009

Ingredience:

600 g masové směsi ( vařené nebo pečené maso; salám; šunka; párek atd. - čím více druhů; tím lépe )
200 g cibule
200 g solených okurek
100 g rajčatového protlaku
50 g másla
1,5 l silného vývaru
zakysaná smetana
olivy
citrón

Popis:

Cibuli nakrájíme a orestujeme na másle, přidáme protlak a dále restujeme. Zalijeme bujónem, přidáme nadrobno nakrájené okurky a necháme chvíli povařit. Přidáme nakrájené maso a ještě chvíli povaříme. Při servírování dáme do každého talíře lžíci zakysané smetany, plátek citrónu a několik oliv.


Jít na recept Soljanka >>