| FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony |
|
| ||||||||
Soljanka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g masové směsi ( vařené nebo pečené maso; salám; šunka; párek atd. - čím více druhů; tím lépe ) | ||||||||
Popis: Cibuli nakrájíme a orestujeme na másle, přidáme protlak a dále restujeme. Zalijeme bujónem, přidáme nadrobno nakrájené okurky a necháme chvíli povařit. Přidáme nakrájené maso a ještě chvíli povaříme. Při servírování dáme do každého talíře lžíci zakysané smetany, plátek citrónu a několik oliv. |