| Hromadné emaily | FormOffice | Rybář | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Polévka z králíka


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:7
Autor:
Přidáno/změněno:28.4.2014

Ingredience:

Hlava králíka
žebra a kostra po vykoštění masa
cca 150 g nakrouhaná zelenina do polévky (celer
petržel
mrkev
kedlubna
česnek
cibule)
sůl
pepř
1 bobkový list
2 lžíce oleje
voda 1,2 l.

Popis:

Rozpálíme olej a jemně osmažíme zeleninovou směs, přidáme bobkový list a asi 6 kuliček černého pepře, poté zalijeme vodou, osolíme a vložíme části králíka. Vaříme v tlakovém hrnci cca 30 - 35 minut. Pak vyndáme kosti a maso obereme do polévky. Ochutit dle zvyklostí.


Jít na recept Polévka z králíka >>