| FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře na PC | Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Rybář |
|
| ||||||||
Pečený bůček na pivě | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g vepřového bůčku | ||||||||
Popis: Bůček nakrájíme na porce 4-5 cm silné, lehce naklepeme a osolíme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme maso, prudce opečeme po obou stranách. Pak mírně podlijeme vodou, přidáme česnek utřený se solí, nové koření, mletý pepř a dusíme doměkka. Před dohotovením přidáme lžíci strouhanky a za stálého míchání zalijeme pivem a omáčku povaříme. Porce bůčku na talíři přelijeme šťávou, posypeme strouhaným sýrem a zelenou petrželkou. Příloha - brambory. |