| Hromadné emaily | Email šablony | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Lák na křupavé okurky


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.6.2013

Ingredience:

lák:
3 a 3/4 litru vody
1 a 1/4 litru octa
40 dkg cukru
15 dkg soli
30 kuliček černého pepře
30 kuliček nového koření
10 kousku hřebíčku a 5 středních bobkových listů

Popis:

Lák vaříme přesně 20 minut, zchladíme,nalijeme na okurky ve sklenicích a sterilujeme 15 minut při teplotě 75-80 st, Celsia. Ne víc, jen tak zůstanou okurky křupavé.

POZOR, "ZÁLEŽÍ NA KAŽDÉM ZRNKU KOŘENÍ" dávkování je nutné pečlivě a přesně dodržet!


Jít na recept Lák na křupavé okurky >>