| Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hruška Helena


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:12.2.2014

Ingredience:

4 Hrušky
1/2 l vody
šťáva z 1/2 citronu
4 kopečky vanilkové zmrzliny
čokoládový krém:
1/2 l sladké šlehačky
30g medu
1/2 vanilkového lusku
200g čokolády

Popis:

Oloupané, rozpůlené hrušky pokapejte citronovou šťávou. Povařte 20-25 min. ve vodě. Dejte do nádoby šlehačku, med, vanilkový lusk, povařte 6 min., pak rozdělte čokoládu na menší kousky, přidejte ke šlehačce a povařte ještě 2 min. Na talíře servírujte půlky hrušek, 1 porci vanilkové zmrzliny a přelijte čokoládovým krémem.


Jít na recept Hruška Helena >>