| Domácí účto | Email šablony | Omalovánky | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Formuláře na PC | Pletení | Hromadné emaily | DWN.cz | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Dušené jehněčí ragů


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:12.11.2010

Ingredience:

jehněčí kýta
bílé fazole (i sterilované)
cibule
česnek rajčata
rajsky protlak bílé víno
bobový list
rozmarýn
černý pepř celý

Popis:

Na kýtu nalít namočené fazole přidat cibuli, česnek, rajčata, rajský protlak bílé víno a koření a dát dusit do trouby. Podáváme s bramborem nebo chlebem


Jít na recept Dušené jehněčí ragů >>