| EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář | Email šablony | DWN.cz | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | FormOffice |
|
| ||||||||
Ďábelské tajemství | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g bravčového stehna | ||||||||
Popis: Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, mierne naklepeme a nakrájame na rezance. Na panvicu dáme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, mäso, šampiňóny a nadrobno nakrájané feferónky. Všetko spolu orestujeme. Podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Na konci pridáme kečup a podľa potreby dochutíme. Z vajec pripravíme omeletu, ktorú položíme na teplý tanier. Na ňu dáme pripravené mäso, omeletu prehneme na polovicu a posypeme nastrúhaným syrom. Podávame so zeleninovou oblohou. |