| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | DWN.cz | Rybář | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pomazánky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Játrová paštika

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 13160x / 5x
Přidáno/změněno: 16.7.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Maso - Upravená masa - Paštiky
- Pomazánky

Inredience:

1.2 kg vepřového masa
1.8 kg tučného vepřového masa
3 velké cibule
12-15 dkg sádla pod cibuli
5 velkých vajec
Koření na rovné lžičky: 3 lžičky mletého pepře
10 zrnek mletého nového koření
1/2 lžičky sladké papriky
3 mleté hřebíčky
3/4 lžičky mletého zázvoru
na špičku nože muškátového oříšku
6 dkg soli.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuly osmažit,umlít,játra umlít.Povařené maso umlít.Vše promíchat a semlít na jemno ještě dvakrát.Pak přidat koření,vejce,sůl,pořádně promíchat. Plníme do 1 litrových lahví do 3.Sterilizujeme 2 hodiny.V chladu vydrží 3-5 měsíců.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Játrová paštika:

(2 příspěvků) 1

hodnocení
játrová paštika
Kde jsou ty játra magore.
Napsal: Vladimír Pova dne 13.9.2010 10:03:16
hodnocení
játrová paštika
Kde máš ty bebile játra když je to játrová paštika
Napsal: honza dne 17.5.2010 22:31:31


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Játrová paštika:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pomazánky
Pomazánka ze šneků 18.10.
Pomazánka typu co dá lednička 24.10.
Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork 13.12.
Hermelínová pomazánka s česnekem II. 26.10.
Pikantní brynza 04.10.
Vlašák na chlebíčky 04.10.
Pomazánka s droždím 25.07.
Bulharská pomazánka II. 25.07.
Ďábelská pomazánka na topinky 25.07.
Tvarohová pomazánka s Nivou II. 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.8168s norob)