| Domácí účto | Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vildovo jehňátko


Doba přípravy:18:00
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:6.1.2013

Ingredience:

1-2 jehněčí kotlety
2 stroužky česneku
50 g slaniny
200 ml mléka
100 ml bílého vína
1 střední cibule
drcený černý pepř
gyros koření

Popis:

Kotlety vykostit, odblanit, zbavit tuku, nakrájet na kostky o hraně cca 2 cm. Vylisovat česnek, smíchat s trochou gyros koření, promíchat s kousky masa. Nechat cca 2 hodiny odležet, pak zalít mlékem a nechat přes noc v ledničce.
Druhý den osmahnout slaninu nakrájenou na kostičky, maso posypat drceným pepřem a se slaninou orestovat. Orestovanou směs podlít bílým vínem a dusit do měkka.
Osmahnout cibuli s drceným pepřem a nasypat na maso na talíři. Jako příloha je výborný čerstvý domácí chléb.


Jít na recept Vildovo jehňátko >>